Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019 Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019
Het college van Diakenen van onze gemeente maakt deel uit van de Missionaire Diaconale Taakgroep (MDT).
De diakenen hebben oog voor armoede en eenzaamheid.
Het college van Diakenen steunt projecten van Kerk in Actie, zoals: Kinderen in de Knel, het Werelddiaconaat en de zendingsweken, alsmede de voedselbank van Lopik.
Het MDT verzorgt fruitbakjes voor zieken en senioren na de oogstdienst, een gezellige middag in januari en een dagboekje met de kerst.

Bijeenkomst met 30 personen opgeven via de scriba, tijdens de vakantie geen kinderking
datum en tijdstip 08-08-2021 om 9:30 uur

voorganger mevr J.C. van den Boogaard, Driebergen
organist Lida Schönbeck-van Vliet
koster Hanneke de Graaf-Zijlstra
livestreamers Ada de Groot-Koetsier en Ad de Groot
collecten 1e: MDT, 2e: Kerk
doel 1e coll het Missionaire- en Diaconale werk in onze gemeente en daarbuiten
creche Edwin van Os

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers, ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.