Beleidsplan College van Diakenen 2019-2023 Beleidsplan College van Diakenen 2019-2023
Het college van Diakenen van onze gemeente maakt deel uit van de Missionaire Diaconale Taakgroep (MDT).
De diakenen hebben oog voor armoede en eenzaamheid.
Het college van Diakenen steunt projecten van Kerk in Actie, zoals: Kinderen in de Knel, het Werelddiaconaat en de zendingsweken, alsmede de voedselbank van Lopik.
Het MDT verzorgt fruitbakjes voor zieken en senioren na de oogstdienst, een gezellige seniorenmiddag in januari en reikt een dagboekje uit met de kerst.

Viering HA. Kinderkring beide groepen.
datum en tijdstip 31-10-2021

voorganger ds M.A.H. Six-Wienen, Gouda
organist Lida Schönbeck-van Vliet
koster Gerrit en Bep Hagoort
livestreamer Younes Talhaoui
collecten 1e: JEP, 2e: Kerk Avondmaal: KIA-Werelddiaconaat
doel 1e coll het Jeugd- en jongerenpastoraat in onze gemeente
creche Edwin van Os
KinderKring thema: Ezra leest de wetten voor

De Liturgie:

de link voor deze viering:

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Daarnaast worden er ook gecombineerde diensten gehouden in de provincie.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat. ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.
Of de website van de IC Utrecht:  https//www.ic-utrecht.nl