Onderhoud kerkgebouw

Uitleg van de schilder.
Onderhoud kerkgebouw
In het weekend van 5 en 6  april is er gestart met de verfwerkzaamheden die door de kerkrentmeester was aangekondigd. Er was een hele groep die heel gestaag de aanwijzingen van de schilder opvolgde. Vrijdag waren er al gemeenteleden begonnen met het verwijderen van de oude verflagen.

Tijdens de vakantie geen Kinderkring
datum en tijdstip 25-08-2019 om 9:30 uur
Voorganger:Ds. M.A.H. Six-Wienen, Gouda
Organist:Lida Schönbeck
Lied van de week: 213 : 1

Collectes:MDT, Kerk
Collectant: Rob Schönbeck

Crèche:Johanna Stigter
Koster:Fam. Stigter

Kinderkring vakantie

Na 14 juli is er even geen kinderkring meer tot na de vakantie. Er zullen iedere zondag tasjes op de tafel in de gang staan waar een werkblad in zit zodat je naast liedjes zingen en naar de preek luisteren ook nog wat te doen hebt tijdens de dienst.
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus is de vakantiebijbelweek. We hopen jullie daar nog tegen te komen!
Groetjes
Hannie, Hermien, Marjoke en Manouk