Erfmarkt

Ook dit jaar is er een "erfmarkt" gehouden. Maar in verband met de slechte weersvoorspellingen werd deze voor het grootste gedeelte binnen gehouden.
Het was er niet minder gezelig om.
Iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen hartelijk dank!

Geen kerkelijke bijeenkomsten
datum en tijdstip 29-03-2020
Gezien het advies van het moderamen van de PKN en van onze classispredikant heeft de kerkenraad besloten zich hierbij aan te sluiten door tot nader order geen kerkelijke bijeenkomsten te houden,

Viering 22 maart

Beste gemeenteleden,

De beperkende maatregelen door het Coronavirus hebben nu al enige tijd ons kerkelijke vieringen stilgelegd.
En er is geen zicht op, hoelang dit nog gaat duren.

Om als gemeente toch iets van een kerkelijk samenvieren te houden, is door onze “technische” mensen gezocht naar een overdenking via de sociale media.

Als u onderstaande link aanklikt op uw Smartphone, laptop of PC, dan kunt u de viering van 22 maart starten.
Link:

Namens de kerkenraad wens ik u een goede viering.
Laten we omzien naar de mensen die aan huis zijn gebonden.
Sterkte in deze bijzondere tijden en Gods Zegen toegewenst.

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers,