Lida 50 jaar organist in onze kerk.

De Jubilaris.
Lida 50 jaar organist in onze kerk.
 Als gemeente hebben we zaterdag 29 februari stilgestaan bij het bijzondere feit dat Lida Schonbeck nu  vijftig jaar het orgel bespeelt. In die hoedanigheid heeft zij voor onze gemeente vele jaren heel veel erediensten van orgelmuziek voorzien en begeleidt ze nog steeds de gemeentezang. Ter ere van dit jubileum was er in een bijeenkomst met een feestelijk karakter in ons kerkgebouw.
Er was een mooie opkomst om Lida te feliciteren met dit Jubileum.

Videoviering voor de kinderkring
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9:30 uur
Voorganger: Mw J.C. van den Boogaard.
Organist: Jan Teeuw
Collectes: Kerk & Israel en Kerkmeer details

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers, ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.