zo 12 mei 2019  om 9:30 uur
Voorganger: Ds. J.Compagner, Woerden
kinderkring beide groepen
Organist: Jan Teeuw

Kinderkring: Deze zondag is de derde van een blok met vijf verhalen over Mozes en het volk van Israël in de woestijn. Ook lezen we in dit blok één psalm, Psalm 19, die bij deze verhalen past. Op deze zondag staat Psalm 19:8-15 centraal. In deze psalm gaat het over Gods wetten. Gods woorden en wetten zijn goed.

Singin Eline van Os
datum en tijdstip 19-07-2020 om 9:30 uur
Vandaag een opname van Eline van Os, die afgelopen periode is opgenomen in de Hervormde kerk te Lopik.
Ook zal het resultaat van het lied Neem mijn leven laat het heer te horen zijn.

Gezien het advies van het moderamen van de PKN en van onze classispredikant heeft de kerkenraad besloten zich hierbij aan te sluiten door tot nader order geen kerkelijke bijeenkomsten te houden,
In deze tijd van corona zendt de Protestantse Kerk wekelijks op zondag op NPO2 om 9.20 uur een online meditatie.

Er zal voorzover mogelijk wekelijks vanuit onze eigen gemeente een opname gemaakt worden van de dienst.
Houd u daarvoor deze website in de gaten.

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers, ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.