Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019 Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019
Het college van Diakenen van onze gemeente maakt deel uit van de Missionaire Diaconale Taakgroep (MDT).
De diakenen hebben oog voor armoede en eenzaamheid.
Het college van Diakenen steunt  projecten van Kerk in Actie, zoals: Kinderen in de Knel, het Werelddiaconaat en de zendingsweken, alsmede de voedselbank van Lopik.
Het MDT verzorgt fruitbakjes voor zieken en senioren na de oogstdienst,een gezellige middag in januari en een dagboekje met de kerst.

Geen kerkelijke bijeenkomsten, wel video bijeenkomst.
datum en tijdstip 07-06-2020 om 9:30 uur
7 juni – zondag van de drieeenheid.
Lied 150
Wijding en Groet
Gebed om ontferming
Lied 302
Gebed om de Geest
Mattheus 28,16-20
lied 706
Preek
lied 362
Gebeden
lied 68,7
Zegen.

Gezien het advies van het moderamen van de PKN en van onze classispredikant heeft de kerkenraad besloten zich hierbij aan te sluiten door tot nader order geen kerkelijke bijeenkomsten te houden,
In deze tijd van corona zendt de Protestantse Kerk wekelijks op zondag op NPO2 om 9.20 uur een online meditatie.

Er zal voorzover mogelijk wekelijks vanuit onze eigen gemeente een opname gemaakt worden van de dienst.
Houd u daarvoor deze website in de gaten.

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers, ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.