Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019 Beleidsplan College van Diakenen 2015-2019
Het college van Diakenen van onze gemeente maakt deel uit van de Missionaire Diaconale Taakgroep (MDT).
De diakenen hebben oog voor armoede en eenzaamheid.
Het college van Diakenen steunt projecten van Kerk in Actie, zoals: Kinderen in de Knel, het Werelddiaconaat en de zendingsweken, alsmede de voedselbank van Lopik.
Het MDT verzorgt fruitbakjes voor zieken en senioren na de oogstdienst, een gezellige middag in januari en een dagboekje met de kerst.

Videoviering voor de kinderkring
datum en tijdstip 25-10-2020 om 9:30 uur
Voorganger: Mw J.C. van den Boogaard.
Organist: Jan Teeuw
Collectes: Kerk & Israel en Kerkmeer details

Op de eerste zondag van de maand wordt er in de Kapel bij Careyn Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50 in Woerden een kerkdienst voor doven en slechthorenden gehouden.
Deze dienst begint om 11:30 uur.
Na de dienst is er gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en koffiedrinken.
De coördinatie wordt verzorgd door de Interkerkelijke Commissie Utrecht voor het Dovenpastoraat.
Contactpersoon is mw. A. Beukers, ic.utrecht.dovenpastoraat@gmail.com.