ANBI gegevens ANBI gegevens
Bekijk de ANBI-gegevens van onze gemeente en van ons College van Diakenen.

geen kinderkring
datum en tijdstip 21-07-2019 om 9:30 uur
Voorganger:Mw. J.C. van den Boogaard, Driebergen Rijsenburg
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week:912 : 1

Collectes:Bloemenfonds, Kerk
Collectant:Kees Jan de Leeuw

Crèche:Edwin van Os

Kinderkring vakantie

Na 14 juli is er even geen kinderkring meer tot na de vakantie. Er zullen iedere zondag tasjes op de tafel in de gang staan waar een werkblad in zit zodat je naast liedjes zingen en naar de preek luisteren ook nog wat te doen hebt tijdens de dienst.
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus is de vakantiebijbelweek. We hopen jullie daar nog tegen te komen!
Groetjes
Hannie, Hermien, Marjoke en Manouk