Ouderenmiddag 2019

Ook dit jaar hebben we als MDT een middag georganiseerd
voor de groep 70 +. Het was een gezellig samen zijn.

ouderenmiddag 2019

Het was gezellig met elkaar te eten, het smaakte allemaal weer heerlijk.

Ouderenmiddag 2019

Zingen bij het orgel. Jan had zijn orgel meegenomen, zo konden we zingen  Jan had liederen uitgezocht die hij zelf zong en begeleide, maar ook verzoek nummers konden aangegeven worden.

Ouderenmiddag

even bijpraten......
Ouderenmiddag

geen kinderkring
datum en tijdstip 21-07-2019 om 9:30 uur
Voorganger:Mw. J.C. van den Boogaard, Driebergen Rijsenburg
Organist:Jan Teeuw
Lied van de week:912 : 1

Collectes:Bloemenfonds, Kerk
Collectant:Kees Jan de Leeuw

Crèche:Edwin van Os

Kinderkring vakantie

Na 14 juli is er even geen kinderkring meer tot na de vakantie. Er zullen iedere zondag tasjes op de tafel in de gang staan waar een werkblad in zit zodat je naast liedjes zingen en naar de preek luisteren ook nog wat te doen hebt tijdens de dienst.
Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus is de vakantiebijbelweek. We hopen jullie daar nog tegen te komen!
Groetjes
Hannie, Hermien, Marjoke en Manouk